Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g25g6kcal0.3g1.1g0.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g19g24kcal0.6g0.3g2.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras7.5g26kcal1g5.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g217kcal14.4g16.6g10.2g1.4g
Valittu annoskoko104g109kcal7.2g8.3g5.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna52g54kcal3.6g4.2g2.6g0.4g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265