Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Herne 19g13kcal0.9g1.8g0.1g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g14g39kcal2.3g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g295kcal7.6g7g25.2g2g
Valittu annoskoko104g147kcal3.8g3.5g12.6g1g
Annoskoko puolitettuna52g74kcal1.9g1.8g6.3g0.5g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327