Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g502g171kcal1g35.7g1.5g9g
Puolukka 151g59kcal0.7g10.2g0.8g3.9g
Voi 126g911kcal1.5g0.5g102.1g0g
Mantelilastu (A la meira)126g754kcal30.1g8.3g67.8g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 126g510kcal3.8g121.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g4809kcal74.2g353g344.4g25.8g
Valittu annoskoko1030g2405kcal37.1g176.5g172.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna515g1202kcal18.6g88.3g86.1g6.5g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454