Mungpapukeitto

Kuullota pienityt sipulit ja paprika öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot, kiehauta.

Lisää suurin osa esikeitetyistä mungpavuista ja mausteita oman maun mukaan (itse käytin sinapinsiemeniä, kahta kuivachiliä, paprikajauhetta, kurkumaa, cayenne- ja mustapippuria).

Anna kiehua hiljalleen n. 20 min, soseuta sauvasekoittimella.

Lisää loput pavut, pienityt tomaatit, kerma ja kuutioitu feta.

Kiehauta ja anna hautua vielä hetki.

Tästä PITÄISI tulla viitisen annosta, mutta oli niin hyvää, että riittää ehkä kolmeksi annokseksi...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 515 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Mungpapu keitetty (Ekolo), annos 100g320g285kcal22.4g44.8g1.3g16.3g
Paprika, punainen80g21kcal0.7g3.7g0.3g1.6g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Auringonkukkaöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g10g21kcal1.3g2.1g0.8g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)70g14kcal0.4g2.5g0.2g0g
Fetajuusto suolaliemessä (Eridanous), annos 200g34g93kcal5.6g0.2g7.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%40g64kcal1.1g1.1g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2060g1216kcal65.6g116.6g53g38g
Valittu annoskoko1030g608kcal32.8g58.3g26.5g19g
Annoskoko puolitettuna515g304kcal16.4g29.2g13.3g9.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.7g2.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331097