Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 45g240kcal0.1g0.2g27g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 676g308kcal20.3g32.4g10.1g0g
Emmental, punaleima 17%150g436kcal51.1g0g25.5g0g
Valkopippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 5.6g30kcal0g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 83g38kcal2.5g4g1.2g0g
Emmental, punaleima 17%19g54kcal6.3g0g3.1g0g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2062g2557kcal171g144g141.6g3.6g
Valittu annoskoko1031g1278kcal85.5g72g70.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna515g639kcal42.8g36g35.4g0.9g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382