Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g320kcal26.8g0g23.9g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 200g59kcal3.8g7g0.5g4.9g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g200g60kcal3g9g0.8g5g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g125g137kcal3.7g4g12.5g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g100g160kcal2.1g3.8g15g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g6g13kcal0.8g1.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2061g1500kcal80.4g50.2g106.4g20g
Valittu annoskoko1031g750kcal40.2g25.1g53.2g10g
Annoskoko puolitettuna515g375kcal20.1g12.6g26.6g5g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401