Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2716g4616kcal516g0g271.6g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2716g923kcal29.9g146.6g5.4g78.8g
Vesi, vesijohtovesi 4073g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)339g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Mustapippuri, annos 1g6.8g16kcal0.7g2.6g0.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g20g70kcal2g15.5g0.5g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g41g144kcal7.3g18g9.1g4.3g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)68g177kcal8.8g8.1g12.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12076kcal1138.2g414.2g599.4g178.4g
Valittu annoskoko10000g6038kcal569.1g207.1g299.7g89.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3019kcal284.6g103.6g149.9g44.6g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301303