Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 100g68kcal14.4g0g1.1g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1g3.3kcal0g0.1g0.3g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g130g234kcal5.5g32.5g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2062g611kcal39.8g65.2g21g0g
Valittu annoskoko1031g306kcal19.9g32.6g10.5g0g
Annoskoko puolitettuna516g153kcal10g16.3g5.3g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334