Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g331g430kcal52.9g0g24.5g0g
Maustekurkku150g25kcal1.1g4.5g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka100g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g50g7kcal0.7g0.8g0.1g0.6g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 190g566kcal2.9g12.1g57.1g0.1g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g2444kcal147.6g46.6g187.2g12.2g
Valittu annoskoko1032g1222kcal73.8g23.3g93.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna516g611kcal36.9g11.7g46.8g3.1g
Arvot/100g100g118kcal7.2g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780