Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 20g176kcal0g0g19.8g0g
Vadelma 397g163kcal4g16.3g3.2g14.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g158kcal0g39.3g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe20g57kcal0.2g11.1g0g7.9g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 79g226kcal12.3g0.2g19.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 238g101kcal23.4g1g0.2g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g119g494kcal92.9g7.4g10.5g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)119g417kcal16.7g66.7g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g3585kcal299g284g123.4g45.2g
Valittu annoskoko1032g1792kcal149.5g142g61.7g22.6g
Annoskoko puolitettuna516g896kcal74.8g71g30.9g11.3g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.8g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177