Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1086kcal1.8g0.6g121.7g0g
Suklaa tumma 180g928kcal7g95.7g55.7g9.5g
Sokeri 317g1288kcal0g317g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g146g452kcal24.8g78.8g4.2g19g
Cashewpähkinä 75g430kcal15g14.1g34.7g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2064g8837kcal138.4g1013.4g466.4g62.2g
Valittu annoskoko1032g4418kcal69.2g506.7g233.2g31.1g
Annoskoko puolitettuna516g2209kcal34.6g253.4g116.6g15.6g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276