Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g6.6g26kcal0.2g1.3g2.2g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g8.8g22kcal1g0.3g1.9g0.1g
Chilikastike original, Felix13g12kcal0.2g2g0g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g44g12kcal0.3g2.6g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 131g100kcal2.5g20.4g0.3g1.3g
Paprika punainen 57g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Persilja 13g3.6kcal0.2g0.1g0g1.1g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Chili mausteseos, Old El Paso1.3g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g140g308kcal16.8g3.6g25.2g0.3g
Makaroni, keitetty, suolaton 44g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g1145kcal48.6g90.4g61.4g15.2g
Valittu annoskoko1033g573kcal24.3g45.2g30.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna516g286kcal12.2g22.6g15.4g3.8g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030