Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g56g182kcal28.1g16.9g0.3g3.1g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 6.7g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Paprikajauhe 1.1g3.6kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso1.1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g208g73kcal2.1g14.2g1g2.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g20g15kcal0.9g2.5g0g0g
Soijakastike 10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Basilika, kuivattu 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g56g180kcal7.3g34.9g1.4g5.1g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g31g50kcal2.5g1.2g4g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g31g68kcal9.9g0g3.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 141g37kcal4.6g4.4g0g0g
Maizena maissitärkkelys2.8g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g1680kcal116.6g177.2g54.6g31.8g
Valittu annoskoko1033g840kcal58.3g88.6g27.3g15.9g
Annoskoko puolitettuna516g420kcal29.2g44.3g13.7g8g
Arvot/100g100g81kcal5.6g8.6g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208134