Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka180g247kcal39.6g3.4g10.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu77g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Rice Dream, riisimaito270g127kcal0.3g25.4g2.7g0.3g
Täysjyväriisi. Risella.99g347kcal6.9g70.3g3.3g5.9g
Parsakaali, tuore, 257g110g33kcal5.1g2.2g0.3g1.8g
Punajuuri keitetty, annos 100g110g46kcal0g10.4g0.1g2.8g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g90g112kcal2.7g23g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2065g2185kcal128.4g278.4g63g24.6g
Valittu annoskoko1033g1093kcal64.2g139.2g31.5g12.3g
Annoskoko puolitettuna516g546kcal32.1g69.6g15.8g6.2g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557