Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3492g594kcal14g87.3g21g24.4g
Porkkana 931g304kcal5.8g51.8g1.9g23.7g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)262g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Tomaattimurska 1455g428kcal8.1g77.1g2.9g27.6g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 233g1251kcal2.1g1.6g139.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 582g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 175g599kcal17.8g122.2g2.1g6.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 1746g791kcal17.5g113.5g26.2g14g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)93g252kcal5g5.5g23.3g0.9g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives93g261kcal3.7g5.6g26.1g0g
Lohisäilyke902g902kcal162.4g0g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10978kcal485.2g965.8g542g203.8g
Valittu annoskoko10000g5489kcal242.6g482.9g271g101.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2745kcal121.3g241.5g135.5g51g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718