Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g3682g13992kcal261.4g1852.1g596.5g66.3g
Raparperi 2423g816kcal16.7g133.2g2.4g33.9g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g1938g3682kcal50.4g100.8g348.8g0g
Kananmuna kuoreton 1066g1521kcal133.2g3.2g109.3g0g
Sokeri 824g3343kcal0g822.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g39g155kcal0g38.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g29g106kcal1g23.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47230kcal925.4g5947.2g2116g200.4g
Valittu annoskoko10000g23615kcal462.7g2973.6g1058g100.2g
Annoskoko puolitettuna5000g11807kcal231.4g1486.8g529g50.1g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355