Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1160g313kcal15.1g55.7g2.3g19.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7733g1570kcal46.4g293.8g23.2g108.3g
Rucola, lautaselinen n. 30g580g87kcal5.8g11.6g1.2g8.1g
Rypsiöljy 271g2393kcal0g0g270.6g0g
Valkosipuli 232g251kcal18.3g37.8g1.4g4.9g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9229kcal171.2g797.8g597.4g282g
Valittu annoskoko10000g4614kcal85.6g398.9g298.7g141g
Annoskoko puolitettuna5000g2307kcal42.8g199.5g149.4g70.5g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927