Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g300g1110kcal13.5g93g75g11.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g113g217kcal21.4g0.1g14.6g0g
Katkarapu 135g92kcal19.5g0g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Maito, Kevyt150g69kcal4.8g7.2g2.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa75g225kcal17.3g0g17.3g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g4306kcal188g209.8g298.6g24g
Valittu annoskoko1035g2153kcal94g104.9g149.3g12g
Annoskoko puolitettuna518g1077kcal47g52.5g74.7g6g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266415