Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 904g1613kcal146g64.3g72g63.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g407kcal0g0g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g4103kcal295.6g139.2g235g130.8g
Valittu annoskoko1035g2052kcal147.8g69.6g117.5g65.4g
Annoskoko puolitettuna518g1026kcal73.9g34.8g58.8g32.7g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.4g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089