Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g626g188kcal6.3g25g1.9g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi125g13kcal1.9g1.9g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija78g243kcal8.6g0g21.9g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)156g133kcal1.6g5.5g11g0g
Tonnikala öljyssä 47g89kcal12.7g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g1333kcal62.4g65.4g78g0.4g
Valittu annoskoko1035g667kcal31.2g32.7g39g0.2g
Annoskoko puolitettuna518g333kcal15.6g16.4g19.5g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995