Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 15g80kcal0g0.1g9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 100g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Kanaliemi rainbow 1 L500g250kcal20g5g20g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)100g60kcal1g4.5g4g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g7.5g6.6kcal0.1g1.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.2kcal0.1g1.3g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 17g5.9kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Kanaliemi rainbow 1 L85g42kcal3.4g0.8g3.4g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)17g10kcal0.2g0.8g0.7g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g1.2g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g1120kcal63.6g53.2g78.8g14.6g
Valittu annoskoko1035g560kcal31.8g26.6g39.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna518g280kcal15.9g13.3g19.7g3.7g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563