Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri56g228kcal0g56.2g0g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g925kcal0.4g225.8g0g0g
Valittu annoskoko1035g462kcal0.2g112.9g0g0g
Annoskoko puolitettuna518g231kcal0.1g56.5g0g0g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464