Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 642g1254kcal120g0g86.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton32g6.7kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)116g76kcal17.3g0g0.8g0g
Tomaatti 80g18kcal0.4g2.8g0.2g1.1g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g128g154kcal10.4g7.1g9g0g
Tilli, tuore 32g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g3042kcal299g21.8g194g4g
Valittu annoskoko1035g1521kcal149.5g10.9g97g2g
Annoskoko puolitettuna518g761kcal74.8g5.5g48.5g1g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641