Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g321g90kcal1.9g19.1g0.6g8g
Punasipuli, kuorittu, 100g71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka39g4.2kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.1g64kcal0g0g7.1g0g
Vesi570g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.1g19kcal0.9g0.9g1.3g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g440kcal10.2g56g18.8g21.6g
Valittu annoskoko1035g220kcal5.1g28g9.4g10.8g
Annoskoko puolitettuna518g110kcal2.6g14g4.7g5.4g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406265