Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Punajuuri 169g65kcal1.7g11.7g0.3g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 197g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g5.6g15kcal0.6g0.2g1.2g0.1g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste17g125kcal0g0g13.9g0g
Risottoriisi (Pirkka)113g372kcal7.5g90.1g0.5g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)56g25kcal0.1g6.2g0.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)13g2.5kcal0g0.8g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu282g169kcal2.8g12.7g11.3g0g
Aurajuusto70g239kcal14.1g0g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g2086kcal56.6g254.2g96.8g12.4g
Valittu annoskoko1035g1043kcal28.3g127.1g48.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna518g522kcal14.2g63.6g24.2g3.1g
Arvot/100g100g101kcal2.7g12.3g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123