Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen350g486kcal66.5g0g24.5g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g44g48kcal2.2g9.2g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kukkakaali 437g105kcal7.9g9.6g1.3g10.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g131g472kcal36.7g2.6g35.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g2534kcal231.2g52g151.2g22.8g
Valittu annoskoko1036g1267kcal115.6g26g75.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna518g634kcal57.8g13g37.8g5.7g
Arvot/100g100g122kcal11.2g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349