Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 525g398kcal9.8g81g1.1g5.3g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g263g331kcal13.1g7.4g27.6g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto131g434kcal35.5g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g2406kcal121.2g190.4g121g15.4g
Valittu annoskoko1036g1203kcal60.6g95.2g60.5g7.7g
Annoskoko puolitettuna518g602kcal30.3g47.6g30.3g3.9g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314