Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 450g1546kcal45.9g315.3g5.4g15.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 347g222kcal11.1g16.7g12.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%139g388kcal40.2g3.5g23.6g0g
Oliiviöljy 78g689kcal0g0g78g0g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.5g0g0.1g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g5751kcal196.2g684g238.2g31.8g
Valittu annoskoko1036g2876kcal98.1g342g119.1g15.9g
Annoskoko puolitettuna518g1438kcal49.1g171g59.6g8g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531