Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g508g1158kcal96.5g0g86.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g71g192kcal5.3g34.8g3.6g7.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g254g165kcal8.1g12.2g8.9g0g
Kananmuna kuoreton 76g109kcal9.5g0.2g7.8g0g
Korppujauho (X-tra)127g483kcal16.5g96.5g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g4212kcal271.8g287.4g218.2g14.2g
Valittu annoskoko1036g2106kcal135.9g143.7g109.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna518g1053kcal68g71.9g54.6g3.6g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519