Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Oltermanni, perinteinen40g144kcal10g0g11.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g180g1081kcal37.8g11.9g97.3g0g
Rahka, valio40g26kcal4g1.7g0.1g0g
Keräkaali, 100g401g96kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Hunaja 16g53kcal0.1g12.9g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g2g0.2kcal0g0g0g1.7g
Kananmuna, keitetty 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Joulukinkku, rasva poistettu140g241kcal41.6g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g4186kcal222g92.6g316.8g23.4g
Valittu annoskoko1036g2093kcal111g46.3g158.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna518g1047kcal55.5g23.2g79.2g5.9g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.5g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436