Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g44g27kcal5.8g0.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 352g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 573g1965kcal58.3g400.8g6.9g20g
Oliiviöljy 25g218kcal0g0g24.7g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g4420kcal128.2g802.6g63.6g40g
Valittu annoskoko1036g2210kcal64.1g401.3g31.8g20g
Annoskoko puolitettuna518g1105kcal32.1g200.7g15.9g10g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414