Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 80g10kcal0.9g0.8g0.2g0.8g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g24g6kcal0.6g0.5g0.1g0.4g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 400g81kcal2g15.6g0.2g2.4g
Cantaloupe meloni200g40kcal1.2g8.2g0.2g1.8g
Mansikka 200g93kcal1g16.8g0.4g3.8g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g80g257kcal17.6g1.2g20g0g
Oliiviöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Oliiviöljy 22g198kcal0g0g22.4g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g8g3.5kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g11g11kcal0.1g2g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g1599kcal47.4g92g109.6g19.6g
Valittu annoskoko1036g799kcal23.7g46g54.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna518g400kcal11.9g23g27.4g4.9g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189