Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g680kcal4g6g70g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g120g456kcal34.8g0.1g34.8g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 200g127kcal6g9.6g7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)16g1.6kcal0.2g0g0.1g13.6g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g16g0kcal0g0g0g16g
Riisijauho / -hiutale 110g398kcal8.5g87.2g0.8g1.1g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g34g26kcal1.7g4.1g0.2g23.8g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g90g103kcal16.2g0.7g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2072g4959kcal151g258g362.6g114g
Valittu annoskoko1036g2480kcal75.5g129g181.3g57g
Annoskoko puolitettuna518g1240kcal37.8g64.5g90.7g28.5g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656