Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 1737g565kcal7.6g59.9g12.2g57.3g
Sokeri 1181g4795kcal0g1180.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 132g442kcal0.1g107.7g0.1g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 6949g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11605kcal15.4g2695.6g24.6g118.2g
Valittu annoskoko10000g5803kcal7.7g1347.8g12.3g59.1g
Annoskoko puolitettuna5000g2901kcal3.9g673.9g6.2g29.6g
Arvot/100g100g58kcal0.1g13.5g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771