Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4132g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g114g409kcal51.1g45.5g6.8g0g
Suola, annos 3g52g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 124g503kcal0g123.8g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl826g2810kcal115.7g462.8g55.4g90.9g
Vehnälese 310g707kcal41.2g47.7g13.9g116.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4029g13824kcal410.5g2820.2g48.3g141g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 413g2219kcal3.7g2.9g247.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40946kcal1244.4g7005.8g744.6g696.2g
Valittu annoskoko10000g20473kcal622.2g3502.9g372.3g348.1g
Annoskoko puolitettuna5000g10236kcal311.1g1751.5g186.2g174.1g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383