Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g3084g6785kcal339.2g277.6g493.4g6.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl116g1041kcal0g0g115.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 77g265kcal7.9g54g0.9g2.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3855g1349kcal61.7g266g3.9g54g
Vesi2313g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 540g262kcal6.4g51.2g1g8.6g
Suolapähkinä 15g92kcal3.8g1.5g7.7g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19588kcal838g1300.6g1245.2g145.4g
Valittu annoskoko10000g9794kcal419g650.3g622.6g72.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4897kcal209.5g325.2g311.3g36.4g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125