Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 876g557kcal4.4g103.4g3.5g39.4g
Porkkana 2322g759kcal14.4g129.1g4.6g59.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1899g1445kcal35.7g294.3g3.8g19g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g767g2898kcal233.1g447g19.9g18.4g
Grahamjauho 602g1975kcal63.6g365.7g13.3g59.6g
Ruokasuola jodioitu 102g2.6kcal0.6g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2921g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g146g110kcal1.5g26.3g0.4g0g
Flora culinesse365g2702kcal0g0g299.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20898kcal706.6g2731.6g689.8g391.2g
Valittu annoskoko10000g10449kcal353.3g1365.8g344.9g195.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5225kcal176.7g682.9g172.5g97.8g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237