Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu516g650kcal56.8g1.5g46.4g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g16g61kcal0.2g15g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g150g900kcal36g9.9g81g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g10g38kcal0.1g9.4g0g0g
Mantelilastu (A la meira)140g840kcal33.6g9.2g75.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2074g7116kcal260g101.8g636g0g
Valittu annoskoko1037g3558kcal130g50.9g318g0g
Annoskoko puolitettuna519g1779kcal65g25.5g159g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345