Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g75g435kcal16.4g14.9g37.9g0g
Voi 60% rasvaa 53g286kcal0.5g0.3g32g0g
Liivatelehti, gelatiini300g1046kcal256.6g0g0.3g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g11g0.1kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa75g420kcal6g27.7g31.5g9g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g75g384kcal6.7g21.9g30g4.4g
Philadelphia tuorejuusto 200g150g382kcal8.8g4.8g35.8g0g
Makeutusjauhe, Pirkka75g280kcal0.9g69g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl225g809kcal4.5g6.1g85.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2076g8086kcal600.8g289.4g505.8g26.8g
Valittu annoskoko1038g4043kcal300.4g144.7g252.9g13.4g
Annoskoko puolitettuna519g2021kcal150.2g72.4g126.5g6.7g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190