Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g450g1440kcal103.5g238.4g6.7g0g
Mung-papu, gogreen450g1561kcal108g281.6g4.9g73.3g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g450g1440kcal103.5g233.9g6.7g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g1285g1581kcal38.6g334.2g10.3g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1285g681kcal73.3g68.1g12.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1446g390kcal18.8g69.4g2.9g24.6g
Paprika, punainen1928g496kcal17.4g88.7g7.7g38.6g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g129g26kcal0g8.4g0g0g
Ruokosokeri64g262kcal0g64.2g0g0g
Oliiviöljy 193g1705kcal0g0g192.8g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g289g72kcal1.2g24.4g0.2g1.2g
Valkosipuli 51g56kcal4.1g8.4g0.3g1.1g
Inkivääri, tuore, silputtu51g41kcal0.9g9.2g0.4g1g
Vesi, vesijohtovesi 1928g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19500kcal938.6g2857.8g491.6g279.6g
Valittu annoskoko10000g9750kcal469.3g1428.9g245.8g139.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4875kcal234.7g714.5g122.9g69.9g
Arvot/100g100g98kcal4.7g14.3g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060