Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)225g778kcal27g159.6g3.6g18.4g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen450g539kcal80.9g5.4g27g0.9g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 67g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia112g169kcal19.1g0g10.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g29kcal1.5g1.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2079g3294kcal265.6g381.4g87.6g46.8g
Valittu annoskoko1040g1647kcal132.8g190.7g43.8g23.4g
Annoskoko puolitettuna520g824kcal66.4g95.4g21.9g11.7g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.3g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927