Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)112g390kcal23.6g1.1g32.6g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]75g247kcal20.2g0g18g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g292g99kcal4.1g17.5g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 244g836kcal24.8g170.5g2.9g8.5g
Kuivahiiva, annos 11g8.2g30kcal3.7g3.3g0.5g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2079g3238kcal153.2g391.4g111.4g18.2g
Valittu annoskoko1039g1619kcal76.6g195.7g55.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna520g810kcal38.3g97.9g27.9g4.6g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744