Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa677g115kcal2.7g16.9g4.1g4.7g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%226g564kcal33.8g7g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g25g73kcal2.2g4.2g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2079g1564kcal80.4g67g109.2g13.2g
Valittu annoskoko1040g782kcal40.2g33.5g54.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna520g391kcal20.1g16.8g27.3g3.3g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175