Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka300g33kcal3.3g3.3g0.6g3g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Seiti, pakasteena - Findus300g210kcal48g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2079g566kcal104.8g22.2g3.6g12.2g
Valittu annoskoko1040g283kcal52.4g11.1g1.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna520g142kcal26.2g5.6g0.9g3.1g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396750