Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen771g254kcal25.4g37.8g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio771g1079kcal21.6g50.1g92.5g0g
Kirjolohifilee 1927g3186kcal322.7g0g211.9g0g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.6g
Tomaattisose tomaattipyree 270g205kcal12.1g34.8g0.5g2.7g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g173g113kcal13g15.6g0.9g0.2g
Vesi3854g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g231g37kcal1.6g6.9g0.2g4.6g
Peruna, keskikokoinen 60g1156g694kcal17.3g150.3g1.2g10.4g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 385g669kcal67.9g0g44.5g0g
Tilli, tuore 77g23kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12728kcal978.8g629.4g706.2g52.2g
Valittu annoskoko10000g6364kcal489.4g314.7g353.1g26.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3182kcal244.7g157.4g176.6g13.1g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890