Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 5g3.7kcal0.7g0.1g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Öljy6g54kcal0g0g6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.6g0.5g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Parmesaaniraaste, Tesco20g77kcal6.5g0g5.6g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g586kcal24g64.4g24.2g4g
Valittu annoskoko104g293kcal12g32.2g12.1g2g
Annoskoko puolitettuna52g147kcal6g16.1g6.1g1g
Arvot/100g100g282kcal11.5g30.9g11.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141906