Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g28g104kcal1.3g8.7g7g1g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja28g22kcal4.7g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g292kcal15.2g18g17.2g2.2g
Valittu annoskoko104g146kcal7.6g9g8.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna52g73kcal3.8g4.5g4.3g0.6g
Arvot/100g100g141kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674