Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)22g8.8kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g14g8.4kcal0.1g0.6g0.6g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.2g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g11g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 23g22kcal0.7g4.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g166kcal11g15.6g6g2.2g
Valittu annoskoko104g83kcal5.5g7.8g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna52g41kcal2.8g3.9g1.5g0.6g
Arvot/100g100g80kcal5.3g7.5g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185