Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 39g30kcal0.7g6g0.1g0.4g
Lanttu 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Soijakastike 4.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.3g6.8kcal0g0g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g131kcal7g14.6g4.4g1.6g
Valittu annoskoko104g65kcal3.5g7.3g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna52g33kcal1.8g3.7g1.1g0.4g
Arvot/100g100g63kcal3.4g7g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877