Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 39g22kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g14g51kcal3.9g0.3g3.8g0g
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g338kcal20.8g11.2g24.2g0.6g
Valittu annoskoko104g169kcal10.4g5.6g12.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna52g85kcal5.2g2.8g6.1g0.2g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023